tirsdag den 12. august 2014

At miste en god ven

Vi prøver det alle sammen - før eller siden. Vi vokser fra hinanden eller bliver uvenner, og så er det her, hvor vi finder ud af, hvor stærkt et bånd vi havde. Nogle har deres bedsteven som deres kæreste, men så vil det på en eller anden måde gøre dobbelt så ondt, hvis personen slog op med en. Personligt mener jeg ikke, at man kan være kæreste med sin bedste ven, for det kunne ødelægge så meget. En kæreste kan dog være som en god ven, du kan fortælle alt til - eller personligt igen så skal man kunne fortælle alt til sin kæreste. Forhold handler om tillid og tryghed.
Når man er bedste venner, er man venner. Der kan se ting i et venskab, da man er så tætte som bror og søster. Vi ved alle, at der er en af personerne, der på et eller andet tidspunkt vil mere. Og det kan ende galt, hvis båndet ikke er stærkt nok.

Lad os alle forestille os at der er en, der vil mere. To personer der kender hinanden så godt, at de ved hver evig eneste lille ting om hinanden. Om det så er to bedsteveninder, to bedstevenner eller bror-søster venskab. En person som har en æske med alle ens pinsler, sorger, glæder, minder, forelskelser og dybeste hemmeligheder. Der findes mennesker der åbner disse æsker og lader disse ting flyve ud i offentligheden, ligesom Pandoras æske, hvilket kan gå så gruelig. Det kan blive til en krig mellem partnerne, hvilket de fleste ønsker at undgå. 

Som eksbedsteven skal man holde kortene til sig selv, da det er personlige oplysninger om en anden person. Jeg mener ikke, at det er menneskeligt at udstille andre mennesker, bare fordi man er blevet uenige.

“A friend is someone who knows all about you and still loves you.”
- Elbert Husbbard


Ingen kommentarer:

Send en kommentar